Voor Mechelen
Laatste nieuwtjes
Fabienne

Open Vld zet werkende chauffeurs van De Lijn in de bloemetjes

 

Bij De Lijn is een vierdaagse staking aan de gang vanwege de reorganisatie bij de Vlaamse vervoersmaatschappij. Daardoor kunnen de busreizigers ook de komende dagen hinder ondervinden door een verstoorde dienstverlening. Open Vld wil de buschauffeurs die wel aan het werk zijn, bedanken met een kleine attentie.

De staking van de buschauffeurs heeft heel wat consequenties. Zo geraken mensen moeilijk tot niet op hun werk en ondervinden scholieren problemen om tot op school te geraken.

Open Vld vindt het belangrijk dat men mensen die minder mobiel zijn of die geen vervoersmiddel ter beschikking hebben, niet in de kou laat staan. Gelukkig zijn er nog wel chauffeurs die niet aan de staking deelnemen, zodat de mensen toch nog op hun bestemming geraken.

Daarom wil de partij dan de chauffeurs die wel aan het werk gegaan zijn dan ook expliciet bedanken. Kandidaten Laura Cornette, Fabienne Blavier, Vladimir Voskanian en Peter Beurghs hebben een kleine attentie overhandigd aan de chauffeurs die wel werkten en hebben hen bedankt om niet te staken.

Deze website is een realisatie van IC-IT en KVE Projects